Partnerskaber

Bliv partner
Bliv partner

Vi ønsker at involvere, inddrage og idéudvikle folkemødets program og form igennem lokale, nationale og regionale sponsorater og partnerskaber.

Som partner for Folkemøde Møn har du mulighed for at støtte den levende og demokratiske samtale om aktuelle og nærværende temaer i provinsen.

Da Folkemøde Møn er en forening drevet af frivillige går støtten udelukkende til at skabe et spændende og engagerende folkemøde med høj kvalitet, så alle der har lyst, kan deltage i den demokratiske samtale.

For at gøre det overskueligt er der to muligheder for at støtte Folkemøde Møn

Sponsor

Som sponsor støttes Folkemøde Møn med 10.000 kr. eller med gaver og materiel til en værdi af ca. 10.000 kr. Sponsoren promoveres på Folkemøde Møns hjemmeside, på vores fælles sponsorvæg samt på Folkemøde Møns sociale medier.

Partner

Som partner støttes Folkemøde Møn med 50.000 kr. eller mere, og I bidrager som organisation/virksomhed direkte til Folkemødet. I får således adgang til at skabe debatter på en af folkemødets scener eller få jeres egen scene.  I vil blive promoveret på alle Folkemøde Møns kommunikationsplatforme og synlig promovering på folkemødedagene.

low_Folkemoede-Moen-22-(34-of-44)