PRESSEMEDDELELSE 9. september 2024: Folkemøde Møn skal have ny formand.

Folkemøde Møns formand gennem de sidste 4 år, Erik Harr, trækker sig fra posten som formand, når der er valg til repræsentantskabet i november. Han fortsætter i en ny rolle, og bestyrelsen er nu i gang med at finde hans afløser på formandsposten. Efter at Folkemøde Møn i august afholdt sit 10-års jubilæum, og efter at have siddet på posten som formand i 4 år, har Erik Harr netop meddelt bestyrelsen, at han ønsker at trække sig som formand ved det årlige repræsentantskabsmøde i november.

Meddelelsen er givet allerede nu, så han sammen med bestyrelsen kan arbejde på at finde den helt rigtige afløser og forberede overgangen. ”Alting har sin tid, og det har været 4 super år, hvor vi har udviklet vores folkemøde. Både strategisk, indholdsmæssigt og organisatorisk. Jeg er glad for, at vi netop har afholdt et meget vellykket jubilæum, indstiftet vores nye Folkemøde Møn Prisen og har cementeret vores rolle som provinsens folkemøde,” siger Erik Harr, der takker bestyrelsen, de mange frivillige i organisationen, projektleder Anne Marie Søland og de mange samarbejdspartnere, der inden for de sidste år har været med til at styrke Folkemøde Møn. Erik Harr begrunder sin afgang med, at han har brug for tid til andre projekter og derfor ønsker at blive frigjort fra ansvaret og opgaverne som formand. Efter aftale med bestyrelsen fortsætter han i en ny rolle som ambassadør for folkemødet, hvor han vil bidrage på vigtige indsatsområder for Folkemøde Møn.

Næstformand i Folkemøde Møn, Birgit Lundbak, siger på vegne af bestyrelsen. ”Vi har været meget glade for Erik som formand og vi vil savne hans mange kompetencer. Heldigvis bliver han i organisationen og vil bidrage til den videre udvikling. Det er vi glade for. Vi vil nu lede efter en profil, der både har en lokal forankring, et nationalt udsyn og netværk samt gode ledelsesmæssige egenskaber,” siger hun. Bestyrelsen opfordrer interesserede kandidater til formandsposten – eller til bestyrelsen, hvor der også er ledige poster til november – til at kontakte enten Erik, Birgit eller folkemødets projektleder Anne Marie Søland, hvis man er interesseret i at høre mere om Folkemøde Møn og de ledige poster.

Kontaktoplysninger Formand for Folkemøde Møn, Erik Harr, tlf. 26 77 70 04 Næstformand Birgit Lundbank, tlf. 40 25 27 99 Projektleder for Folkemøde Møn, Anne Marie Søland, tlf. 27 10 00 10