Lidl er ny partner på Folkemøde Møn!

Når provinsens folkemøde, Folkemøde Møn, løber af stablen d. 23.-24. august i Stege, er det med Lidl som ny partner. 

Folkemøde Møn sætter potentialerne i provinsen til debat og fokuserer på mulighederne og sætter spørgsmålstegn ved barriererne for at udvikle rammerne for det gode liv uden for Danmarks større byer.

“Vores folkemøde har altid brug for nye og spændende partnere, som kan være med til at udvikle og tilføje til konceptet. Vi har fulgt Lidls aktiviteter på sundhedsområdet, og vi tror på, at Lidl kan bidrage med en masse værdifuld viden, et stort engagement og et attraktivt netværk til årets folkemøde,” siger Erik Harr, formand for Folkemøde Møn.

“På Folkemøde Møn har vi gennem dialog og debat med nogle af mest engagerede mennesker i landet mulighed for at blive endnu klogere og samle inspiration til vores arbejde med sundhed,” siger Claus Krogh, Head of Corporate Affairs i Lidl og tilføjer:

“Ulighed i sundhed er et stort problem, som koster samfundet dyrt. Og uligheden har vist sig at være særlig stor i provinsen. Som dagligvarekæde med butikker over hele landet har de valg, vi træffer, om vores sortiment direkte indflydelse på kundernes sundhed. Vi ønsker at træffe vores beslutninger på et oplyst grundlag. Derfor har vi valgt at arrangere og afholde tre debatter om ulighed i sundhed på folkemødet.”

Du finder Lidl her:

👉 Lørdag d. 24. August kl.11.00-11.50 på Kirkepladsen: Ulighed i sundhed – hvad er det og hvorfor er vi nødt til at gøre noget ved det lige nu?

👉 Lørdag d. 24. August kl.12.00-12.50 på Hovedscenen, Torvet: Hvordan kan vi samarbejde for at fjerne uligheden i sundhed?

👉 Lørdag d. 24. August kl.13.00-14.20 på Kirkepladsen: Bedre sundhed og mindre ulighed kræver tidlig aktivering af børn og unge.