Åbent for tilmelding til Folkemøde Møn 2023

Folkemøde Møn åbner nu for tilmeldingen for foreninger, virksomheder og NGO’er, som har lyst til at bidrage til provinsens store folkemøde i Stege, den 18.-19. august 2023. Deltagerne får mulighed for at komme ud til op mod 15.000 deltagere via stadepladser, afholdelse af debatter eller workshops.

 

Området omkring Rosengården var fyldt til bristepunktet af små lokale foreninger, landsdækkende virksomheder og meningsdannere, og stemningen osede af en demokratisk duft. Sidste år var op imod 100 organisationer med til at gøre Folkemøde Møn til et mangfoldigt folkemøde, hvor der ikke er langt mellem beslutningstager, meningsdanner og deltager. 

 

Den succes vil Folkemøde Møn gerne gentage i år. 

 

”2022 slog rekord på antallet af deltagere, og vi håber at kunne gentage successen i år. Vores mål er, at vi gennem folkemødet får debatteret og vist mulighederne i provinsen, og her er plads til både den lille lokale forening, der vil engagere borgerne i en bestemt sag, og den større virksomhed, der vil fremvise mulighederne i virksomheden for fremtidens arbejdskraft og potentielle bosættere,” forklarer Louise Lindhagen, som er projektleder for Folkemøde Møn.

 

Organisationer har mulighed for at deltage med en stadeplads, arrangere debatter eller afholde en workshop om fredagen. Begge dage er der mulighed for at komme ud til et bredt publikum fra provinsens områder samt hovedstaden. 

 

Kick-off-event

Som et nyt initiativ har Folkemøde Møn taget initiativ til at afholde et kick-off-event for tidligere og potentielle stadeholdere, folkemødets frivillige samt advisory boardet. Det finder sted den 13. marts kl. 17-19 på Vordingborg Gymnasium, hvor Clement Kjersgaard, kendt fra Debatten på DR2, vil holde oplæg.

 

”Med vores kick-off-event ønsker vi at vise mulighederne på Folkemøde Møn. Der sidder mange virksomheder og organisationer, som ikke tidligere har deltaget på et folkemøde og derfor ikke ved, hvilken værdi det kan skabe at være med på det største folkemøde i Region Sjælland. Vi står derfor klar med råd, sparring og inspiration,” afrunder Louise Lindhagen.

 

Tilmeldinger

Tilmeldingen til kick-off-eventet sker via linket https://forms.gle/EvacGeyL8r4BGndS8 senest den 3. marts 2023. Tilmeldingen til Folkemøde Møn er åben foregår via hjemmesiden www.folkemoedemoen.dk under fanen ”Stadeholder”. For nærmere information kan Louise Lindhagen kontaktes på info@folkemoedemoen.dk.

 

Om Folkemøde Møn

”Folkemøde Møn – Potentialer i provinsen” er det største folkemøde i Region Sjælland med over 10.000. I 2022 finder folkemødet sted i Stege den 18. og 19. august.

Kontaktoplysninger
Louise Lindhagen, tlf. 20 25 75 44 eller louise@folkemoedemoen.dk