Danske Bank øger sit engagement på Folkemøde Møn

Efter et vellykket samarbejde i 2021 er Danske Bank klar til at øge sit engagement på Folkemøde Møn, når potentialerne i provinsen sættes til debat i Stege den 19. og 20. august 2022. Danske Bank støtter Folkemøde Møn med 50.000 kr. og har som den første aktør en sponsorscene, der bliver fyldt med spændende debatter om bl.a. privatøkonomi, iværksætteri og sommerhusudlejning.

For andet år i træk deltager Danske Bank på Folkemøde Møn, og ved dette års arrangement bliver Danske Bank sponsor for en stor scene på torvet. 

Det glæder Torben Stevold, som er områdedirektør i Danske Bank på Sjælland og Bornholm.

“Temaet om potentialerne i provinsen på Folkemøde Møn er en meget vigtig dagsorden at støtte op om. Økonomisk vækst i provinsen er med til at skabe balance i Danmark, og derfor er vi glade for at kunne støtte op om folkemødet med en sponsorscene samt spændende arrangementer med fokus på økonomi,” forklarer Torben Stevold.

På Danske Bank-scenen vil årets tilskuere om lørdagen bl.a. kunne høre debatter om bæredygtige boligpriser i provinsen, og hvilken betydning udlejning af sommerhuse har for den lokale økonomi. 

Om fredagen er arrangementerne målrettet de unge med fokus på unges privatøkonomi. Derudover vil Danske Bank i samarbejde med Coro Lab sætte fokus på unge, iværksætteri og bæredygtighed. Dagen afsluttes med en talk mellem Louise Holm fra SalesStyling, kendt fra Løvens Hule, og den lokale iværksætter fra Nykøbing Falster, Martin Trane.

Formanden for Folkemøde Møn, Erik Harr, er meget glad for formen i årets samarbejde med Danske Bank.

“Danske Bank leverer indhold af meget høj kvalitet til Folkemøde Møn, og samtidig rammer de en nerve i vores strategi om at vise potentialerne i provinsen. Afsættet for det gode liv i provinsen er et sundt økonomisk fundament, og her er det afgørende at se på boligpriser og at give inspiration til iværksætteri,” understreger Erik Harr og takker for årets sponsorat, som støtter den generelle drift af folkemødet.

Folkemøde Møn finder sted i Stege den 19. og 20. august 2022.

Kontaktoplysninger

Formand for Folkemøde Møn, Erik Harr, tlf. 26 77 70 04 

Projektleder for Folkemøde Møn, Louise Lindhagen, tlf. 20 25 75 44

Områdedirektør i Danske Bank, Torben Stevold, tlf. 22 72 67 71