Nyt navn på Folkemøde Møn 2022: Lars Løkke Rasmussen

Folkemøde Møn løfter nu sløret for endnu et stort navn på årets folkemøde: Lars Løkke Rasmussen (M) deltager i en politisk talk fredag den 19. august 2022 kl. 12.00-12.50.

En del meningsmålinger har givet Lars Løkke Rasmussen titlen som kongemageren i dansk politik efter det nærtstående folketingsvalg. I andre meningsmålinger strejfer Moderaterne spærregrænsen.

Lars Løkke Rasmussen har erklæret sig klar til at arbejde både mod højre og venstre, men er det muligt at blive parlamentarisk grundlag for en socialdemokratisk statsminister, der gav Lars Løkke Rasmussen den kolde skulder ved valget i 2022, eller for sit eget tidligere parti?

De spørgsmål kommer til at stå centralt, når Danmarks tidligere statsminister gæster Folkemøde Møn den 19. august 2022 til en samtale om sit nye politiske projekt. Samtalen vil tage udgangspunkt i Lars Løkke Rasmussens personlige og strategiske rejse gennem de senere år. En rejse, der begyndte med udgivelsen af bogen “Befrielsens øjeblik” forud for folketingsvalget i 2019, hvor idéen om en SV-regering blev luftet for første gang. Efter et opgør forlod Lars Løkke Rasmussen Venstre og stiftede først netværket Det Politiske Mødested, dernæst partiet Moderaterne.

Formanden for Folkemøde Møn er meget glad for, at folkemødet kan tilføje endnu et hovednavn til en allerede stjernespækket liste.

“Vi glæder os meget over, at Lars Løkke Rasmussen – den potentielle kongemager efter folketingsvalget – lægger vejen forbi Stege. Lars Løkke Rasmussen har haft en central placering i dansk politik siden 00’erne, og den indsigt glæder vi os til at få udfoldet på årets folkemøde,” siger Erik Harr, formand for Folkemøde Møn.

Moderator for talken med Lars Løkke Rasmussen bliver folkemødets egen projektleder, Louise Lindhagen, der tidligere har skrevet analyser for Jyllands-Posten om bl.a. Lars Løkke Rasmussen politiske projekt.

“Det bliver uden tvivl en meget spændende samtale, fordi Lars Løkke Rasmussen er så dygtig til det politiske spil og har visioner for at bryde med blokpolitikken efter fransk forbillede. Men er det overhovedet muligt i vores politiske system? Det spørgsmål kommer naturligvis til at stå helt centralt og bliver krydret med Lars Løkke Rasmussens personlige erfaringer,” forklarer Louise Lindhagen, projektleder for Folkemøde Møn.

Samtalen finder sted på Danske Bank-scenen på Stege Torv, fredag den 19. august 2022 kl. 12.00-12.50.

Om Folkemøde Møn
Folkemøde Møn er det største folkemøde på i Region Sjælland med omkring 15.000 deltagere hvert år. Der sættes fokus på potentialer i provinsen med politiske debatter, kulturelle talks samt workshops. Blandt hovednavnene i 2022 er Clement Kjærsgaard, Kaare Dybvad Bek og Poul Nyrup Rasmussen. Hele programmet kan findes i app’en eller på:

https://www.folkemoedemoen.dk/programmet-2022/.

Kontaktoplysninger
Formand for Folkemøde Møn,
Erik Harr, tlf. 26 77 70 04

Projektleder for Folkemøde Møn,
Louise Lindhagen, tlf. 20 25 75 44